Subaşı Belediyesi Futbol Sahası’nda gerçekleşen konserde Türk rock müziğinin unutulmaz gruplarından Kurtalan Ekspres, sahne aldı. Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray’ın unutulmaz şarkılarından oluşan repertuarıyla sahne alan gruba alanı dolduran vatandaşlar da eşlik etti. Dönence’den Unutamadım’a, Yalnızlar Rıhtımı’ndan Islak Islak’a klasik olmuş eserleri seslendiren grup, konserin sonunda Gülpembe’yi hayranlarıyla birlikte söyledi. Konserin sonunda Subaşıspor Kulübü Başkanı Mahmut Kara kulüp formasını hediye ederken Yalova Kivi Üreticileri Başkanı Uğur Fidan teşekkür plaketini ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay da ebrudan yapılmış Atatürk portresini grup üyelerine takdim etti.

Kurtalan Ekspres Grubu'nun söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadıklarını söyleyen Canbay, "Subaşı Belediyesi ve Yalova Kivi Üreticileri Birliği’nin bu yıl 10. kez düzenlediği Kivi Festivali’nde uzun yıllar Barış Manço ile birlikte sahne alan Kurtalan Ekspres gurubunu ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Seneler boyu pek çok unutulmaz şarkıyı bize kazandıran Barış Manço ve Kurtalan Ekspres Grubu Türk halkına mal olmuştur. Böylesine özel bir günde Barış Manço'yu da yad ediyor ve buradan ona selam gönderiyorum." diye konuştu.

Konserin sonunda festival komitesi ve grup üyeleri birlikte 10. Yıl ve İzmir Marşı’nı kalabalıkla birlikte seslendirdi. İki saat boyunca Subaşılılara müzik ziyafeti yaşatan Kurtalan Ekspres grubunun üyeleri, gecenin sonunda hayranlarına imza dağıtarak fotoğraf çektirdiler.

Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival9Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival10Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival8Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival7Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival6Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival5Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival4Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival3Yalova-Subasi-Kurtalan Express-Kivi-Konser-Festival

Editör: Arda Yavuz