66 puan toplayan ve şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan edip Bölgesel Amatör Lige yükselen Yalovaspor kupasına kavuşurken, 22 puanlı Yenimahallespor ve 15 puana sahip Hersekspor son iki sırada yer alarak 1. Amatör Kümeye düştüler.

Altınova Son Deplasmanında! Altınova Son Deplasmanında!

Negmar Tavşanlı Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor, Sugören Gençlerbirliği, Safranspor, Çiftlikköy Belediyespor, Çınarcık Belediyespor, Kurtköyspor, Taşköprüspor ve Esenköyspor 2 ve 10. Sıralarda yer alarak gelecek sezonda Süper Amatör Kümede kalmayı başardı.

Son haftada Çınarcık Belediyespor, sahaya çıkmayan rakibi Hersekspor’u hükmen 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Yalova Atatürk Stadyumunda Safranspor’u ağırlayan Yalovaspor rakibini 5-2 devirmeyi başardı. Üçüncülük maçında Sugören Gençlerbirliği’ni evinde 3-1 deviren Teşvikiye Belediyespor bu unvanı aldı.

Amatör Saha-1’de ki maçta Kurtköyspor rakibi Esenköyspor’u 2-1’le geçerken iki takımda ligde kalmayı başardı. Taşköprü Gökhan Güney Sahası’nda haftanın bir diğer karşılaşmaları Taşköprüspor ile Çiftlikköy Belediyespor arasında oynandı. Ev sahibi ekip maçı 4-0 kazandı.

Tavşanlı Sahası’nda Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Yenimahallespor kozlarını paylaştı.

İkinciliği garanti olan Serkan Özdemir’in ekibi sezona 5-2’lik galibiyetle veda ederken, konuk Termal temsilcisi ise küme düştü.


 

Editör: Arda Yavuz