Emre Samanlı’yı Taşıdı Emre Samanlı’yı Taşıdı

12 takımın yer aldığı Süper Amatör Kümede şampiyon bugün belli olabilir. 19. Haftada oynanacak 6 karşılaşmanın tamamı 30 Mart Cumartesi günü oynanacak. 54 puanla liderlik koltuğunda oturan Yalovaspor, bugünkü maçını kazanması halinde bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip adını Bölgesel Amatör Lige yazdıracak.

Yalova Super Amator Kume Sampiyonluk Futbol Yalovaspor (4)19. hafta maçları kapsamında bugün 14:00’da iki karşılaşma başlayacak. Lider Yalovaspor, Esenköy sahasında ligde kalma savaşı veren Esenköyspor’a konuk olacak. Karşılaşmada Batuhan Kösem, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Fatih Çetin hakem üçlüsü görev yapacak. Amatör Saha-1’de büyük düşüş yaşayan Çınarcık Belediyespor evinde son dört maçını kazanan ve ikinciliği garanti olan Negmar Tavşanlı Belediyespor’u ağırlayacak. Bu mücadeleye Muhammed Burak Tufan, Erdem Sırmacı ve Kasım Aydoğan hakem üçlüsü atandı. 
Saatler 16:00’ı gösterdiğinde ise tam 4 karşılaşma oynanacak. Amatör Saha-1’de ki mücadelede Çiftlikköy Belediyespor ile Yenimahallespor kozlarını paylaşacak. Abdullah Çalar’ın düdük çalacağı maçta Erdem Sırmacı ve Abuzer Alaca yardımcı hakem olarak görev alacak.
Yalova Super Amator Kume Sampiyonluk Futbol Yalovaspor (3)Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda son sıradaki Hersekspor rakibi Safranspor ile puan savaşı verecek. Bu maça Velat Evran, Musa Efe Erşahin ve Yunus Bitken hakem triyosu çıkacak. 
Yalova Super Amator Kume Sampiyonluk Futbol Yalovaspor (1)Sugören Gençlerbirliği ile Taşköprüspor arasındaki maçta ise Mehmet Yıldız, Sefa Rıdvan Aydın ve Melih Çetin hakem üçlüsü görevlendirildi. Teşvikiye sahasındaki karşılaşmada ise Teşvikiye Belediyespor ile Kurtköyspor karşılaşacak. Bu mücadelede Batuhan Akkuş, Ayşe Nida Portakal ve Kaan Duman hakem triyosu ter dökecek.

Editör: Arda Yavuz