Survivor All Star’da uzun zamandır samimi halleriyle gündemden düşmeyen Aleyna ve Yunus Emre arasında aşk mı var iddiaları gündemi kasıp kavuruyordu. Aleyna ilgili samimi halleri nedeniyle Yunus Emre’nin eşi, yarışmacı Yunus Emre’yi uyarmış çiftin evliliği tehlikeye girmişti.
Dostlukları Bitti!
Yunus Emre ve Aleyna’nın dostluğu bitti. Yunus Emre, erkek arkadaşlarından aldığı uyarılar sonucunda Aleyna'ya karşı tavır sergilediğini aktarırken, Aleyna'dan 'Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek.' yanıtı geldi.

Evlenmek için durağa ilan astı Evlenmek için durağa ilan astı

Yunus Emre Aleyna’ya karşı hislerini şu şekilde aktardı: "Aleyna'nın ailesine ve kardeşine saygım var. Evet, belki Aleyna'nın gitmesini istemiş olabilirim ama nedenini düşündünüz mü? Bizim bir erkek grubumuz vardı ve onların uyarıları, onların bana bazı şeyleri anlatması ve benim de bazı şeyleri görmem sonucunda hafif bir mide bulantısı yaşadım.
Gördüğüm şeyler, midemi bulandıran insanların, midemi bulandıran konularla fazla ilgilenmeleriydi. Sonuçta çıkar birliği var ve insanlar çıkarlarına tutunmayı severler. Ben bu hayata insan gibi gelmedim ve insan gibi yaşamıyorum. Hiçbir şey umurumda değil. Sadece dümdüz ilerliyorum ve yol nereye giderse gitsin, alnım ak ve başım dik. Hayatta açıklayamayacağım hiçbir şey yok."

Aleyna’da Yunus Emre’ye karşı cephe almış durumda. Dostluklarının nasıl bittiğini ve olayın buraya nasıl geldiğine anlam veremeyen Yarışmacı Aleyna şu ifadeleri kullandı: “Bazen ben de anlamıyorum. Ne zaman bu kadar cepheler değişti, ne zaman bu kadar düşman olduk, bunu anlamış değilim. Aramızda herhangi bir kötü durum yokken, nasıl olur da düelloda benim arkamdan 'desteklemeyin, gitsin' demesi, ona karşı tavır almak için benim için yeterli bir sebep." diyen Aleyna, şunları ekledi:
"Ona karşı söyleyecek bir lafım yok. Kendisi de düellolarımda eşinin beni havaalanında beklediğini sürekli söylüyordu. Bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek. Şu an hiçbir şeyi istemediğim kadar bunu istiyorum. Yunus Emre elendikten sonra ben elenmek istiyorum."
Haber: Duygu Saral

Editör: Arda Yavuz