Türkiye genelinde ve ilimizde birçok takımda görev yapanmasör Burhan Zelyurt, Süper Amatör Küme takımlarından Yeşilovaspor’da görevini en iyi şekilde sürdürüyor. Ünü ülke dışına çıkan ve dünyanın farklı yerlerinden Yalova’ya gelen hastalara da uyguladığı farklı tedavi yöntemleriyle şifa olan Burhan Zelyurt, başarı sırrının kendisini geliştirmekten geçtiğini vurguladı.

“Bize özel yöntemle şifa olmaya çalışıyoruz”

Yeşilovaspor Masörü Burhan Zelyurt, “Yalova’da ve Türkiye genelinde birçok kulüpte görev aldım. Futbolcu sakatlanmalarının yanı sıra normal vatandaşlarımızın da fiziksel sakatlanmalarına elimizden gelen ve bize özel yöntemle şifa olmaya çalışıyoruz. Bu tedavilerimizde manuel terapi yani elle tedavi, kayro terapi yani bel fıtığı, boyun fıtığı tedavisi, skolyoz tedavisi spor sakatlığı tedavisi ile hastalarımızın sakatlanmalarına çözüm üretiyoruz. Ülkemizin yanı sıra yurtdışından da ilimize gelerek burada tedavi olan çok sayıda hastamız var. Bu hastalarımızı kesin bir yöntemle sağlıklarına kavuşturma gayretindeyiz. Sakatlanmalar için tedbir bizden, takdir Allah’tan. Ben de kendime özel yöntemlerle Yalova’yı temsil ettiğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Yalova’nın gururu”

Ünlü masör Burhan Zelyurt’un tedavi yöntemleriyle sağlıklarına kavuşan sporcular ve vatandaşlar ise “Burhan Zelyurt, hepimizin çok sevdiği bir isim. Buraya geldiği ilk günden beri uyguladığı tedavi yöntemleriyle binlerce insanın hastalığına şifa olmaya çalışmıştır. Spor camiamızın yanı sıra normal vatandaşlar da kendisine tedavi oldukları için mutlular, Kendine has tedavi yöntemleriyle beraber adı yurtdışına kadar gitmiştir. Buraya gelen hastalar da tedavi yöntemlerinde duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. İlimizin sevilen ismi Burhan Zelyurt, Yalova’mızın gururu” ifadelerini kullandılar.

Tedavi Deyince Akla Burhan Zelyurt Geliyor (2)Tedavi Deyince Akla Burhan Zelyurt Geliyor (1)

Editör: Uğur TEZCAN