Düzenlenen iftar programına eşi Gökşen Şahin Tutuk ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte katılan Başkan Tutuk, masaları tek tek dolaşarak personeli ve aileleri ile selamlaştı.

Çalışanlarının mutluluğunu ve huzurunu yönetim anlayışının ilk sıralarına koyan Başkan Tutuk, personeliyle iftar sofrasında buluştu. Müdürlükler halinde gerçekleşecek olan iftar programlarının ilkinde Tutuk, Fen İşleri, Zabıta, Su ve Kanalizasyon İşleri, Mezarlık İşleri, Veteriner İşleri, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ve aileleri ile aynı sofrayı paylaştı.

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk Personel Iftar Yemegi (2)Tutuk, “Hepinize Teşekkür Ederim”

İftar öncesi bir konuşma yapan Tutuk, “Çok kıymetli mesai arkadaşlarım ve aileleri, düzenlemiş olduğumuz iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Dört yıldan bu yana sizlerle beraber mesai harcıyoruz, birlikte çalışıyoruz. Birlikte çalışmaktan ötürü onur ve gurur duyuyorum. Sizler, belediyemizin sahada ki yüzü, vatandaşlarımızın belediyemize karşı memnuniyetisiniz. Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğinizden ve özveriyle çalışmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk Personel Iftar Yemegi (1)Tutuk, “Biz, Yalova’nın En Büyük Ailesiyiz”

“Geride bıraktığımız 4 yılda güzel işlere imza attık” diyerek sözlerini sürdüren Tutuk, “Öncelikle mali disiplini sağlayarak kendi öz kaynakları ile hizmet eden bir belediye haline geldik. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde personellerimizin imkânlarının da artmasını sağladık. Maaşlarınızı imkânlarımız doğrultusunda maksimum seviyeye çıkardık. Biz Yalova’nın en büyük ailesiyiz. Ben sizlerden oldukça memnunum ve söylentilere kulak asmayın diyorum. Bu vesileyle sizlerin ve ailelerinizin mübarek Ramazan ayını da en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

‘Sağlık Turizminde En Önde Olmalıyız’ ‘Sağlık Turizminde En Önde Olmalıyız’

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk Personel Iftar Yemegi (4)

Editör: Arda Yavuz