Yalova Belediye Baskan Ytso Ziyaret Kadin Girisim Secim Calisma (1)31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde kurum ziyaretleri ile çalışmalarını sürdüren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un bu kez adresi YTSO oldu. Başkan Tutuk ilk olarak YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’i ziyaret etti. Demiryürek ile ileriye dönük projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Tutuk, daha sonra Kadım Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan ve Yalova Belediye Baskan Ytso Ziyaret Kadin Girisim Secim Calisma (4)4yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan kadınlara hitap eden Başkan Tutuk; “Yalova Belediyesi ile YTSO kentin önemli iki paydaşı. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehirde ekmeğimizi kazanıyoruz. Bu şehrin gelişmesi içim hepimiz çaba sarf ediyoruz. YTSO ile ortak birçok proje yürütebilir, işbirliği ve güç birliği yapabiliriz. Yeni dönemde bu yönde önemli adımlarımız olacak” dedi.

Vekil Becan, Başkan Tavşan’ı Tebrik Etti Vekil Becan, Başkan Tavşan’ı Tebrik Etti

YTSO ziyaretinde Başkan Tutuk’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Volkan Dadaloğlu ile teşkilat mensupları eşlik etti. 

Yalova Belediye Baskan Ytso Ziyaret Kadin Girisim Secim Calisma 419, (1)Yalova Belediye Baskan Ytso Ziyaret Kadin Girisim Secim Calisma (5)Yalova Belediye Baskan Ytso Ziyaret Kadin Girisim Secim Calisma (3)

Editör: Arda Yavuz