‘Kalite Asla Tesadüf Değildir’ ‘Kalite Asla Tesadüf Değildir’

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk tarafından iftar yemeği düzenlendi. Sağlık personellerine özel düzenlenen bu geceye Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk katılım gösterdi.

Yalova Il Saglik Belediye Tip Bayram Calisan Iftar (2)Altan Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarın ardından, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, meslek hayatlarında üstün başarı gösteren sağlık personellerine teşekkür belgelerini verdi. Akabinde meslekte 40’ıncı yılını dolduran sağlık personellerine de Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya plaket taktim etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray öncelikli olarak katılım gösteren sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutlayarak; “ Öncelikle tüm sağlık personellerimizin Ramazan ayının bereketli geçmesini temenni ediyorum. Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’un sağlık camiası ailesine verdiği değeri her zaman hissettik. Pandemi sürecinde covid testi pozitif çıkan ve bu konuda tedavi gören Başkan Tutuk’un Yalova hekimlerine güvenmesi bizi oldukça mutlu etti. Görevimiz sağlığa dair her konuda Yalovalı hemşehrilerimizin yanında olmak” dedi.

Yalova Il Saglik Belediye Tip Bayram Calisan Iftar (4)İftar sonrası konuşma yapan Başkan Tutuk; “Başta aramızda bulunan sağlık personelimizin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Hayatımızın her anında yanımızda olan vefakâr sağlık çalışanlarımızla birlikte orucumuzu açtık. Ramazan ayımız kutlu ve bereketli olsun. Meslek hayatında başarı gösteren tüm sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yalova sizlerle güzel…” diyerek sözlerini bitirdi.

Yalova Il Saglik Belediye Tip Bayram Calisan Iftar (3)

Editör: Arda Yavuz