Bölgesel Amatör Lig 14. Grubun 20. Hafta maçları kapsamında bugün saat 14:00’da başlayacak müsabakada iki takım kozlarını paylaşacak. Feriköy Stadının ev sahipliği yapacağı maçta Muhammed Emin Arıcı düdük çalacak. Arıcı’nın yardımcılıklarını Sinan Bilgin ve Önder Demir üstlenecek. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadeleyi Feriköy Emirhan Özdemir, Ozan Aydın ve Yiğit Boztepe’nin golleriyle 3-2 kazanmıştı. Temsilcilerimizin sayıları Doğukan Karafazlıoğlu ve Tanju Akpolat’tan gelmişti.

Hafta sonunda ligde kalma yolunda çekiştiği Gebze Tayfunspor’u Furkan Toker’in golüyle 1-0 mağlup eden Yeşil Kırmızılı ekibimiz son hazırlıklarını Teknik Sorumlu Necdet Toker yönetiminde tamamladıktan sonra moralli bir şekilde İstanbul’a giderek maç saatini beklemeye başladı. Feriköy ise Cankurtaran deplasmanını Emirhan Özdemir’in golüyle 1-0 kazanıp evine 3 puanla dönmüştü.

 Gebze Tayfun galibiyetinin kendilerine büyük moral verdiğini belirten Yalovaspor Teknik Sorumlusu Necdet Toker, Feriköy’ün güçlü bir rakip olduğuna vurgu yaparken tek düşüncelerinin puan yada puanlar kazanmak olduğunu söyledi.

Yalova, Feriköy’e Konuk Oluyor (2)

Editör: Uğur TEZCAN