Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. 
Konuklarını kapıda karşılayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a bilgiler aktardı. Beylikdüzü'nün TÜYAP Fuar alanının kurulması ile birlikte hızla gelişmeye başladığını belirten İmamoğlu Beylikdüzü'nün bugün ise İstanbul'un en hızlı gelişen noktalarından birisi olduğuna dikkat çekti. Yalova'nın da önüne koyduğu hedeflerden birisinin fuar, kongre ve seminer merkezi olmak olduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Yalova çevreye zararlı sanayiyi reddeden bir yapıya sahip. Biz il olarak önümüze fuar, kongre ve seminer merkezi olmayı koyduk. Körfez Geçiş Köprüsü ile birlikte İstanbul'la birleşecek olan Yalova bu dev metropolün fuar ve kongre merkezi olabilir. Bunun için gerekli potansiyele sahibiz. %60'ı ormanlarla kaplı, denizin kıyısında ve İstanbul'a Körfez Köprüsü ile birlikte 30 dakika uzaklıkta olan Yalova bu hedefine ulaşmak için adımlar atacak. Elbette fuarcılık alanında ülkenin en önemli merkezi sayılan TÜYAP Fuar merkezini bünyesinde bulunduran Beylikdüzü'nün deneyimleri de bu süreçte bizim için çok önemli" dedi. 
Ziyaret sonrasında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yürüyen Köşk'ün yan tarafındaki Çınar ağacının bir yaprağı ve Yalova'nın minyatür haritasının bulunduğu bir tablo hediye etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilk fırsatta Yalova'ya gelerek iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.
Editör: TE Bilişim