Vali Dr. Kaya Öğrencilere Tecrübelerini Anlattı Vali Dr. Kaya Öğrencilere Tecrübelerini Anlattı

15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer ve Yalova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat konuşmacı olarak katıldı. Üniversite Hayatında Farkındalık başlıklı etkinliğin ilk konuşmasını Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat yaptı. Polat, konuşmasında kendi üniversite hayatında farkındalık yaratacak çalışmalarından ve öğrenci konseyi çalışmalarından bahsetti. Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer de konuşmasında, Kariyer Merkezi çatısı altında yürütülen kariyer danışmanlığı hizmetlerini anlattı. 

 "Farkında mısın?" başlıklı sunumuyla kürsüye gelen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ise, katılımcı öğrencilere kendilerini geliştirecek imkan ve fırsatları değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunurken, iş hayatında başarılı olan isimlerin ortak noktasının çalışkanlık ve vazgeçmemek üzerine kurulu olduğuna dikkat çekti. 

 Etkinliğin sonunda katılımcılara üniversite onaylı e-sertifika verildi.

yalova-universite-farkindalik-etkinlik-akademisyen-konusma-sertifika (3)yalova-universite-farkindalik-etkinlik-akademisyen-konusma-sertifika (1)yalova-universite-farkindalik-etkinlik-akademisyen-konusma-sertifika (2)

Editör: Arda Yavuz