Yalova Kocaeli Kadin Futbol Tff Lig Mac Sezon (1)İlk 3 haftada istediği sonuçları alamayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün Kocaeli Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor karşısına çıkacak. Kavaklı Stadyumunun ev sahipliği yapacağı maç 12:00’da start alacak. Mücadele kadın hakem Bengünur Kırbaş düdük çalacak. Başarılı hakemin yardımcılıklarını ise Emirhan Yiğit ve Pınar Sarıbel üstlenecek.

2023-2023 sezonuna istediği başlangıcı yapamaya ve 3 maçından da puansız ayrılan Yalovaspor Gölcük’e karşı sürpriz Yalova Kocaeli Kadin Futbol Tff Lig Mac Sezon (3)yapmak istiyor. 3’de 3 yapan Kocaeli temsilcisinin formu dikkat çekiyor. Zirveyi zorlayan Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor ilk hafta Karamürsel Belediyespor’u 3-1’le geçerken evinde oynadığı karşılaşmada Bursa Ufukspor engelini 6-2’lik skorla aştı. Geçen hafta ise Kocaeli ekibi Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımını 4-1 mağlup etti.

Mehmet Akif ve Özel Güçlü Okulları Bileti Kaptı! Mehmet Akif ve Özel Güçlü Okulları Bileti Kaptı!

Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grubun 4. Hafta maçları kapsamında lider Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor rakibi Bursa Ufukspor’u 8-0 yenerken, Karamürsel Belediyespor evinde Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımını 3-0 devirdi. Karşıyaka Koleji ise rakibi Bursa Soğanlıspor maçından 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Editör: Arda Yavuz