Yalova Belediyespor’a devredilmesi gündemde olan Yeşil Kırmızılı ekibin Mali ve Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısın ilk ki kulüp tesislerinde 18:00’da gerçekleştirilecek. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikincisi çoğunluk aranmaksızın 9 Haziran Cuma günü aynı yerde ve saatte gerçekleştirilecek.

2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta mücadele eden Yalovaspor sezonu 16 puanla 12. Sırada tamamlamıştı. Yalova Atatürk Stadyumunda Play-Out maçında Yeşilovaspor’la karşılaşan Yeşil Kırmızılı ekibimiz rakibinin gollerine mani olamayınca sahadan 2-0 yenilgiyle ayrılıp bir alt küme olan Süper Amatör Kümeye gerilemişti. Yalovaspor ayrıca bu sezon ilk kez kadın futbolunda yer almış Kadınlar 3. Ligi 5. Grupta mücadele etmişti.

“Kaş’tan Aidat Uyarısı”

Yalovaspor Kulüp Müdürü Ayhan Kaş, Yeşil Kırmızılı ekibin yapılacak olan Mali ve Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısı için üyelere uyarıda bulunarak aidatların ödenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaş,” 2 Haziran 2023 Cuma günü saat 18:00’da sosyal tesisler binasında salt çoğunlukla ilk, salt çoğunluğun sağlanamadığı takdirde 9 Haziran 2023 Cuma günü tarihinde aynı gün, yer ve saatte salt çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısına katılım gösterilmesi halinde bu meyanda birikmiş olan üyelerimizin aidat borçlarının kulübe ait iban numarasına veya dernek makbuzu karşılığında elden ödemeleri gerekmektir” dedi.

Yalovaspor Kongresi Bugün Gerçekleşecek Yalovaspor Kongresi Bugün Gerçekleşecek 2

Editör: Rümeysa Şahin