Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Yalova Amatör Evi Ali Düşmez Konferans salonunda düzenlenen kura çekimi sonrasında Yeşil Kırmızılı ekibimiz Bilecik grubunda, Yeşil Beyazlı temsilcimiz ise Kocaeli grup merkezinde ter dökecek. 
2023-2024 sezonunda organize edilecek U14 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları 75 ilden 127 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 19 grup ve 5 takımlı 1 grupta 14-17 Mart tarihlerinde ve 4’er takımlı 2 grupta 15-17 Mart 2024 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 tarafsız grup merkezinde oynanacak.
1 etap müsabakalarına İstanbul, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Çanakkale, Bilecik, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak, Konya, Aksaray, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Muş, Van, Bayburt, Giresun, Amasya, Yozgat ve Kastamonu ev sahipliği yapacak.
Yalovaspor Yalovagucu U14 Turkiye Sampiyona (2)Yalovaspor, Bilecik Grup Merkezi’nde Bursa ekibi Özlücespor ve İstanbul’dan Dudulluspor’la eşleşti.  Yeşil Kırmızılı ekibimiz ilk maçında Özlücespor’la karşılaşırken maçını Bilecik Merkez İstasyon sahasında oynayacak. Yalovaspor ilk maçını oynadıktan sonra ikinci günü bay geçerken, üçüncü günde Dudulluspor’la kozlarını paylaaşcak.
Kocaeli Grup Merkezi’nde yer alan Yalovagücü’nün rakipleri ise Bursa’dan Yeni Karamanspor ile İstanbul Başakşehir Şamlarspor oldu. Yeşil Beyazlı ekibimiz ilk günü bay geçecek. İkinci gün Bursa ekibiyle karşılaşacak olan Halil Görtay’ın öğrencileri üçüncü gün İstanbul temsilcisiyle karşılaşacak.
Yalovagücü maçlarını Kocaeli’nde bulunan Mehmet Ali Kağıtçı Stadyumunda oynayacak.

Editör: Arda Yavuz