Milliler Bolu Kampında Şampiyonalara Hazırlanıyor Milliler Bolu Kampında Şampiyonalara Hazırlanıyor

Sezona 3. Lig hedefiyle başlayan Yeşil Beyazlı ekibimiz 16. Haftada ağır yara alırken liderin 8 puan gerisine düştü. Puan alamama istikrarını sürdüren Sarı Yeşilli ekibimiz ise adım adım küme düşme potasına yaklaşıyor. 3. Grubun zirvesini 43 puanlı Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü domine etmeyi sürdürdü. 
11 puanlı Görükle İpekspor ve 9 puana sahip Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bu haftada küme düşme hattını oluşturdu. 
Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Futbol (2)16. hafta maçları kapsamında Yeşilovaspor evinde Bigaspor’u ağırladı. Mücadele Oğuz Saltabaş ve Furkan Cinkaya’nın karşılıklı gelen golleriyle 1-1 sonuçlandı. Çanakkale’de Yeni Çanspor’a konuk olan Altınova Belediyespor ise Yaser Yüce ve Ferhat Akçal’ın gollerine mani olamayınca sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı.
Lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü sahasında Eti Maden Etispor’u Barış Bakca ve Ali Şentürk’ün golleriyle 2-0 mağlup etti. Sakarya derbisinde Arifiye Kalaycıspor ile Karasuspor Özgür Çelik ve Ömer Taşkın’ın kaydettiği gollerle 1-1 berabere kaldı.
Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Futbol (3)Bursa derbisinde Mustafakemalpaşaspor Belediye evinde gol şov yaparken rakibi Görükle İpekspor’u Semih Ergül(2), Yusuf Efe Saydam ve Cihat Karaman’ın golleriyle 4-1 devirdi. Konuk ekibin tek sayısı Mesut Hür’den geldi.
Çıkış arayan Hendekspor sahasında Doğugücü Futbol Kulübü engelini Okan Demir ve Ümit Koz(3)’un golleriyle 4-0’la aştı. Balıkesir derbisi haftanın en gollü maçına sahne oldu. Burhaniye Belediyespor evinde son sıradaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlarken maçı Kadir Kaya ve Emirhan Recep(3)’in kaydettiği gollerle 4-2 kazandı. Konuk ekibin sayılarına Birkan Aydın ve Kemalata Döner imza attı. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 17. Hafta maçları 25 Şubat Pazar günü oynanacak.

Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Futbol (5)Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Futbol (4)

Editör: Arda Yavuz