Bölgesel Amatör Lig 3. Gruptaki şampiyonluk adayımız Yeşilovaspor beraberliğe abone oldu. Hedefini lig şampiyonluğu ve TFF 3. Lig olarak belirleyen Yeşil Beyazlı ekibimiz son 3 maçından da sahadan eşitlikle ayrıldı.

Yalovalı Sporcular Şampiyonluk Sevinci Yaşadı Yalovalı Sporcular Şampiyonluk Sevinci Yaşadı

Son olarak 17. Haftada Sakarya’da Karasuspor’a konuk olan Sefa Demir yönetimindeki Yeşilovaspor saha içi ve dışında birçok olayın yaşandığı karşılaşmada rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadelede 1-1 sonuçlanmıştı.

Karasu İlçe Stadyumunda oynanan mücadelede Kerim Çataklı, Gökhan Apaydın ve Abdulkadir İleri hakem üçlüsü görev yaptı. Maçın büyük bir bölümünde saha olayları yaşandı. Uzun süreler boyunca duran karşılaşmanın ilk yarısıyla birlikte maç sonu da 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmayı yöneten hakem Kerim Çataklı ve kıdemli yardımcı hakem Gökhan Apaydın’a isabet eden yabancı maddelere rağmen maçı tatil etmemesi ise dikkat çekti. Sakarya’dan 1 puanla dönen Yeşilovaspor 6. Beraberliğini alırken puanını 36’ya yükseltti. Lider Nilüfer Belediyesi’nin 10 puan gerisine düşen temsilcimiz gelecek hafta Yalova derbisinde Altınova Belediyespor’u konuk edecek.

Editör: Arda Yavuz