Geçtiğimiz sezon Bursa ekibi Doğugücü Futbol Kulübü’nde 13 gol atma başarısı gösteren Ebubekir Yardım yeni sezonda Yeşil Mavili formayı terletecek. Yalova’ya gelen 1994 doğumlu başarılı hücum oyuncusu başkan Yalçın Oruç ve Sportif Direktör Sefa Demir’le görüştükten sonra kendini Yeşilovasporlu yapan imzayı attı.

İç transferde Umut Kıral’ın yanı sıra Tunay Biçer ve Muhammed Sönmez’i kadroda tutan Yeşilovaspor dış transferde ise ilk bombasını sağ bek Çağatay Polatdemir’le patlatmıştı. Yeşil Mavililer bu transferin ardından Aliağa’da şampiyonluk yaşayan ve birçok takımın transfer listesinde bulunan orta saha Mesut Uzun’u da geçtiğimiz günlerde kadrosuna katmıştı. Gözünü BAL şampiyonluğu ve TFF 3. Ligine diken Yeşilovaspor son olarak forvet oyuncusu Ebubekir Yardım’ı da kadrosuna katarak önemli bir ismi daha transfer etmiş oldu.

“Ebubekir Yardım kimdir”

20 Ağustos 1994 Malatya doğumlu olan oyuncu futbol yaşantısına Orduzuspor’da başladı. Ardından Malatya Telekomspor’a altyapısına katıldı. Malatya Demirspor ve Malatyagücü Futbol Kulüplerinde forma giydikten sonra Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. takımına transfer oldu. Mersin 33 Futbol Kulübü’nde 1 sezon forma giydikten sonra forvet oyuncusu Malatya Arguvan takımının yolunu tuttu. Son olarak Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Doğugücü Futbol Kulüplerinin başarısı için ter döktü.

Türkiye Kupası’nda 4 maçta forma giyen Ebubekir Yardım Bölgesel Amatör Ligde 116 karşılaşmada mücadele edip 47 gol attı.

Yeşilovaspor Golcü Transferini Duyurdu (2)

Editör: Rümeysa Şahin