Dentur Avrasya firması tarafından Yalova'dan Adalar'a gerçekleştirilen düzenli seferler 19 Mayıs tarihinde başlıyor. Yalova'dan  Prens Adaları olarak da bilinen Büyükada ve Heybeliada'ya gerçekleştirilecek seferler günde bir sefer olarak gerçekleştirilecek.
Yalova-Adalar seferleri ile ilgili olarak Dentur Avrasya firmasından yapılan bilgilendirmede; "Yalova'dan hareket eden gemimiz sırasıyla Büyükada ve Heybeliada'ya uğramaktadır. Dönüşte de aynı güzergahı kullanarak, önce Heybeliada, daha sonra da Büyükada'dan  siz yolcularımızı alarak Yalova'ya dönüyoruz.Yalova'dan hareket saati 10.30, Heybeliada'dan hareket 18 ve Büyükada'dan hareket 18.15 kişi başı tek yön 12.5 ve gidiş dönüş 25  Lira olarak tarifemiz uygulanacaktır" ifadelerine yer verildi.
Prens Adaları,  Türkiye’de Adalar olarak bilinen İstanbul Adaları Marmara Denizi'nin Asya kıyısında, Boğaz'ın güney 
ucunun güney doğusunda yer alan takımadalardır. Adalar, antik Bizans'ın Konstantinopolis'i, Boğaz'ın büyük metropolü 
İstanbul'un deniz kenarı mahalleleri olagelmişlerdir. Takımadalar dokuz adadan oluşuyor, ancak beşi dışındakiler küçüktür ve üzerlerinde kalıcı yerleşim yoktur. Haliç ve Boğaz girişinde bulunan İstanbul vapur iskelelerine, en yakındaki onbeş, en uzaktaki yirmi altı kilometre uzaklıkta bulunmalarına rağmen, İstanbul'dan gerek görüntü gerekse atmosfer açısından çok daha uzakta gibi görünüyorlar.
Editör: TE Bilişim