Gazetemize yaptığı faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Onurlu GSM işletme sahibi Yılmaz Akpınar, “17 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. Daha önce şubeleşmiştik fakat pandemi dönemi ile birlikte küçülmeye gittik. Mağazamızda telefonla ilgili her şeyi satıyoruz. Mağazada hem sıfır hem de ikinci el telefonlarımız mevcut. Müşterilerimiz için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek hareket ediyoruz” dedi.

“Mutlaka İMEİ numarasına dikkat edip donanım testlerini yaptırsınlar”

İkinci el telefon alırken müşterilerin dikkat etmesi gereken noktalara da değinen Akpınar, “Telefonun faturasının olması önemli. Telefonun faturası varsa, faturadaki IMEI numarası ile, telefondaki IMEI numarasını muhakkak karşılaştırsınlar. Darbe almış ve çizikleri olan bir telefon almamayı tercih etsinler. Donanım testlerini yaptırsınlar. Bunlara dikkat ederlerse kolay kolay sıkıntı yaşamazlar” diyerek Yalovalılara uyarıda bulundu.

“Yalova’nın en büyük mağazasıyız”

Her modele uygun aksesuarı mağazasında barındırdıklarını belirten Akpınar, “Telefon aksesuarında Yalova’nın en büyük mağazalarından bir tanesiyiz. Her modelin aksesuarını bulundurmaya çalışıyoruz. Ayrıca telefon tamiri de yapıyoruz. Müşterilerimiz bozuk olan telefonlarını getirip tamir ettirebilirler. Bu imkânı da onlara sunuyoruz” diye konuştu.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Aksesuarda Güvenilir Adres Onurlu GSM (5)Aksesuarda Güvenilir Adres Onurlu GSM (4)Aksesuarda Güvenilir Adres Onurlu GSM (2)Aksesuarda Güvenilir Adres Onurlu GSM (1)

Editör: Rümeysa Şahin