Türkiye Tenis Federasyonu ve Yalova Tenis Kulübü’nün işbirliği ile ilimizde ilk kez düzenlenen Atatürk ve Yürüyen Köşk Senyör Tenis Turnuvası nefes kesti. Yapılan 2 kapalı kortta ki maçlar sonrasında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Geleneksel hale getirilecek olan Atatürk ve Yürüyen Köşk Senyör Tenis Turnuvasında 79’u erkek ve 11’i bayan olmak üzere toplam 90 sporcu raket sallamıştı. Şakir Seçer’in başhakem olarak görev yaptığı organizasyonda Nurullah Başol ve Hüseyin Tunç ikilisi de hakemlik yaptı.
Katılan sporculara teşekkür eden Yalova Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Refik Ekiz, “Bu yıl ilkini düzenlediğimi Atatürk ve Yürüyen Köşk Senyör Tenis Turnuvası, 20 Nisan’da başladı. Müthiş maçların oynandığı şampiyona, 30 Nisan Pazar günkü final müsabakalarıyla tamamlandı. Türkiye Tenis Federasyonu’nun da 2017 yılı faaliyet programına eklenen ve ulusal bir turnuva olma niteliği taşıyan organizasyonu geleneksel hale getireceğiz. 79’u erkek ve 11’i bayan olmak üzere; toplamda 90 sporcumuz, bu turnuvada yer aldı. Final gününün ardından kategorilerinde dereceye giren sporcularımız ise ödüllendirildiler. Turnuvaya destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim