Görüşmede bölgedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, misafirperverliklerinden dolayı Okul Müdürü Ali Varelci ile öğretmenlere teşekkür etti.

Yalova Kadikoy Belediye Baskani Mehmet Sahin Okul Ziyaret (3)75. Yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’na Ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Kadıköy beldesinde bulunan 75. Yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Görüşmede bölgedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkanlar, Okul Müdürü Cemal Yılmaz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na Ziyaret

Ekipler Kaldırımları Temizledi Ekipler Kaldırımları Temizledi

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, 75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mahmut Kaya’yı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Görüşmede, bölgedeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunarak değerli eğitimcilerimiz ile bir araya gelindi. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, misafirperverliklerinden dolayı Okul Müdürü Mahmut Kaya ve öğretmenlere teşekkür etti.

Yalova Kadikoy Belediye Baskani Mehmet Sahin Okul Ziyaret (2)Yalova Uğur Okullarına Ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Yalova Uğur Okulları Genel Müdürü/Kurucu Ali Özbağcı ile Kurucu Davut Çatal’ı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Görüşmede bölgedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, misafirperverliklerinden dolayı Yalova Uğur Okulları Kurucuları Ali Özbağcı ve Davut Çatal’a teşekkür dileklerini iletti.

Editör: Arda Yavuz