Başkan Kurt, Kaymakamla Görüştü Başkan Kurt, Kaymakamla Görüştü

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına katıldı. Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törene Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gözde Gençtürk, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak,  ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yalova Jandarma Ilce Belediye Baskan Kaymakam Istiklal Mars Mehmet Akif Ersoy Program (2)Çınarcık Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlen anma programında Füruzan Kınal Ortaokulu Müdürü Şentürk Canpolat günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Füruzan Kınal Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Hakk’ın Sesi Mehmet Akif ve İstiklal Marşı” oratorya gösterisi sunuldu. İlçe genelinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yalova Jandarma Ilce Belediye Baskan Kaymakam Istiklal Mars Mehmet Akif Ersoy Program (5)Yalova Jandarma Ilce Belediye Baskan Kaymakam Istiklal Mars Mehmet Akif Ersoy Program (4)Yalova Jandarma Ilce Belediye Baskan Kaymakam Istiklal Mars Mehmet Akif Ersoy Program (1)

Editör: Arda Yavuz