Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilde görev yapan öğretmenler onuruna yemekli bir program tertipledi. Altan Kültür Merkezi’nde Başkan Mustafa Tutuk tarafından verilen yemeğe Yalova Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de katılarak bu özel gecede öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin açılış konuşması ile başlayan programda Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan konser verildi. Verilen yemeğin ardından Başkan Tutuk ve Eşi Gökşen Tutuk, masaları tek tek gezip öğretmenlerle tokalaşarak sohbet etti.

Öğretmenlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Tutuk, “Öğretmenlerimiz başımızın tacı. Onlar evlatlarımızı, geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitim neferleri. Bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Yalova Belediyesi olarak bugüne kadar eğitime destek verdik, daima yanlarında olduk. Bundan sonra da öğretmenlerimizin, eğiticilerimizin, Milli Eğitimimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Bu programımız vesilesiyle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor, görevi başındaki değerli öğretmenlerimizi de kutluyorum. İyi ki varlar” açıklamasında bulundu.

Otizmli Çocuklar İçin Toplandılar Otizmli Çocuklar İçin Toplandılar

yalova-ak-parti-belediye-ogretmen-gun-yemek (5)yalova-ak-parti-belediye-ogretmen-gun-yemek (4)yalova-ak-parti-belediye-ogretmen-gun-yemek (2)yalova-ak-parti-belediye-ogretmen-gun-yemek (3)yalova-ak-parti-belediye-ogretmen-gun-yemek (1)

Editör: Arda Yavuz