yalova-belediye-baskan-aday-ak-parti-merkez-ilce-kadin-genclik-kapali-pazar-yer-esnaf-ziyaret (2)Başkan Tutuk’a ziyarette; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.

yalova-belediye-baskan-aday-ak-parti-merkez-ilce-kadin-genclik-kapali-pazar-yer-esnaf-ziyaret (3)Sürekli sahada ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Mustafa Tutuk, kapalı pazaryerini ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet eden Tutuk’a ilgi yoğundu. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Yalova’ya hizmetlerinden dolayı Başkan Tutuk’a teşekkür ettiler.

Başkan Tutuk, “Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyerek bizlerden taleplerini birinci ağızdan öğrenmeye ve gereğini yapmaya gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve Yalova’ya değer hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Becan; Acımız Taze Becan; Acımız Taze

yalova-belediye-baskan-aday-ak-parti-merkez-ilce-kadin-genclik-kapali-pazar-yer-esnaf-ziyaret (5)Vatandaşlarla bir araya gelerek halkın her zaman arasında olmaya çalıştığını kaydeden Tutuk, “Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi karşısında mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Arda Yavuz