Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Mustafakemalpaşa Mahallesi Diyar Sokak’ta parke ve tretuvar tamir–onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Zamanla bozulan parke taşları sökülerek yeniden düzenlenirken, yaya güvenliğini olumsuz etkileyen tretuvarlarda gerekli onarımlar yapıldı.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri de Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan 17 Ağustos Parkı’nda peyzaj ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Park alanında çim biçme, budama, yabani ot temizliği ve genel çevre temizliği yapılırken, park içerisindeki oturma alanları ve yürüyüş yolları da temizlendi. Yapılan çalışmalar sayesinde park, vatandaşların daha temiz, düzenli ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirebileceği hale getirildi.

Yalova Belediyesi yetkilileri, şehir genelinde hem altyapı hem de çevre düzenleme çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini belirterek, vatandaşlardan gelen taleplerin de dikkate alındığını ifade etti.

Yağışlar Öncesi Rögar ve Mazgal Temizliği
Yağışlar Öncesi Rögar ve Mazgal Temizliği
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi