3 takımın mücadele ettiği organizasyonda ekipler çift devreli lig usulüne göre şampiyonluk için mücadele edecekler.

Turnuvada Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu, Gençlikspor ve Kardelen İlköğretim Okulları yer alıyor. Gençlik Kupası İl Birinciliği turnuvasının açılış müsabakasında ise Gençlikspor ile Kardelen İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi.

Temposu yüksek geçen karşılaşmanın ilk yarısını Gençlikspor 3-0 önde kapattı. Ancak mücadelenin ikinci yarısı nefesleri kesti başa baş geçen ikinci yarıyı Gençlikspor 5-4 kazanarak turnuvaya iyi başlangıç yapmış oldu.

Günün ikinci maçında ise Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ile Kardelen İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Gaziosmanpaşa, ilk yarıyı 4-0’lık skorla önde bitirdi. İkinci devrede de rahat bir oyun sergileyen Gaziosmanpaşa, rakibinin de hatalarını ve açıklarını iyi değerlendirerek mücadeleden 9-1 üstün ayrıldı.

Günün üçüncü ve son karşılaşmasında ise Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ve Gençlikspor takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakanın ilk devresini Gençlikspor, 4-2 önde kapattı. Ancak ikinci yarıda toparlanan Gaziosmanpaşa, skoru lehine çevirmesini bildi ve karşılaşma, 10-7 GOP üstünlüğüyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim