Cenaze Haberleri

Cenaze haberleri ve güncel Cenaze gelişmeleri, Cenaze ile ilgili tüm video, Cenaze fotoğrafları ve Cenaze haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonrası önceki gün yaşam savaşını kaybeden Melek Karakaş için cenaze töreni düzenlendi.

YAŞAM

Önceki gün hayatını kaybeden Yalova’nın sevilen simalarından Kadir Hoşgör, cenaze namazı kılındıktan sonra son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM

Geçtiğimiz gün yaşama gözlerini yuman Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eski Dekanı Yalovalı bilim insanı Prof. Dr. Gültekin...

ALTINOVA

Subaşı Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında, cenazelerin iç hat uçak kargo ile taşınması protokolü imzalandı.

GÜNDEM

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Yalova Milletvekili Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti   

GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi.

YAŞAM

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Yalova Milletvekili Yaşar Okuyan, Yalova Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazından ardından son yolculuğuna...

YAŞAM

Pazartesi günü hayatını kaybeden Yalova Belediyesi çalışanı Gültekin Aksoy için cenaze töreni düzenlendi.

YAŞAM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sürüklenerek batan kuru yük gemisi Kafkametler’de hayatını kaybeden mürettebattan Cüneyt Aygen'in cenazesi, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde toprağa verildi.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde dönercide yemek yediği sırada eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen kadının cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olay...

ULUSAL

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Yalova Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Kazım Demir’in babası Harun Demir’e cenaze töreni düzenlendi.