Çiftlikköy ilçesinde eğitim öğretim veren Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi istinat duvarında ve bahçesinde yağmur nedeniyle oluşan heyelan alanında incelemede bulunan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, yetkililerden bilgi aldılar.
Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi istinat duvarında ve bahçesinde yağmur nedeniyle oluşan göçük ve kırılmaları yerinde görmek amacıyla incelemelerde bulundu,

Bilindiği gibi, ,Çiftlikköy İlçesinde bulunan Diriliş İmam Hatip Anadolu Lisesi'nin arka bahçesinde meydana gelen heyelanda çocukların oynaması için yapılan basketbol sahası ortadan ikiye bölünmüş istinat duvarı yıkılmıştı. Burada Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’la birlikte heyelanın gerçekleştiği bölgede incelemeler gerçekleştiren Vali Yılmaz,  heyelan ve sonrasında yürütülen çalışmalar konusunda ayrıntılı bilgi aldı. Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın incelemelerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Metin Bedir ‘de eşlik etti. İlk andan itibaren gerekli güvenlik tedbirleri alınarak, çalışmaların en hızlı şekilde yapılması talimatını veren Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, yetkililerden konuyla ilgili bilgi alarak bir an önce çalışmaların tamamlanması istedi.
"Takipçisiyiz"
Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yaşanan heyelanı inceleyen diğer bir isim de AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel oldu. Demirel, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyeleri ile heyelan yaşanan alanda incelemede bulundu. Çiftlikköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir'den bilgiler alan Demirel, çocukların riske gireceği hiç bir şeyin yaşanmamasını istedi. Konunun takipçisi olacaklarını dile getiren Demirel, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi. 

Editör: TE Bilişim