Gecede sahne alan Türk popunun 90’lı yıllardaki efsane ismi Ali Güven, şarkılarıyla geceye renk kattı. Ceo Medya Ajans bünyesinde, Yalova’nın ilk ve tek akıllı şehir mobil uygulaması olarak bilinen ve aylık dergiyle yayın hayatını sürdüren MY Yalova Dergisinin Yılın Vizyon Ödülleri programı Hilton Garden Inn Otel Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende kent ekonomisine yön veren firmaların yanı sıra belediye başkanları çeşitli kategorilerde ödüle layık bulundu. Ödül töreni öncesinde gecenin açılış konuşmasını Ceo Medya Ajans Sahibi Cem Mete Okur gerçekleştirdi.

Okur, ‘Şehre değer katan herkes bizim için çok kıymetli’

Aylardır süren çalışmalar sonrası şehre katma değer sağlayan ve hizmetleri ile dikkat çeken isimleri bu önemli gecede ödülleri ile buluşturduklarını söyleyen Ceo Medya Ajans Sahibi Cem Mete Okur, “Yalova’mıza katma değer sağlayan herkes bizim için çok kıymetli. Yalova'nın ilk ve tek akıllı şehir uygulaması MYYALOVA ile başlayan yolculuğumuzda aynı isimle yayın hayatına başlayan dergimize ait bu gecede oluşturulan jüri ile ödül alacak isimleri belirledik. Şehirde bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vizyon ödülleri törenimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yılın Yatırımı ödülü Yalova Makine İhtisas OSB'ye

Törende "Yılın Yatırımı" ödülünü Yalova Makine İhtisas OSB hak kazandı. Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir adına Bölge Müdürü Musa Turan aldı. Vali Muammer Erol'un elinden plaketi alan Turan, kendilerine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti.

Yalova'nın sanayi devi Akkök Holding'e ödül

Törende "Yılın Sanayi Kuruluşu" ödülünü Akkök Holding kazandı. Plaketi teslim alan YALKİM OSB Bölge Müdürü Özkan Anafarta, törende yaptığı konuşmada, "Temelleri Raif Dinçkök tarafından atılan Akkök Holding, ilimizde 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren lokomotif şirketleri AKSA, Akkim ve Dowaksa adına bu ödülü almaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu. Akkök Holding temsilcisi ödülünü Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı takdim etti.

Belediye, firma, iş kadını, girişimci ve jüri özel kategorisinde ödül yağmuru

Gecede belediye başkanları ile firmalara da yaptığı çalışmalar üzerine yapılan değerlendirme ve oylamalar sonucu ödülleri takdim edildi. Çiftlikköy Belediyesi, Kentsel Planlama ve Altyapı dalında, Esenköy Belediyesi, Çevre Koruma Hassasiyeti kategorisinde, Subaşı Belediyesi, Kültür ve Sanata Katkı dalında, Altınova Belediyesi, Tarihi Doku ve Turizme Katkı kategorisinde, Yalova Belediyesi ise Etkin Yönetim ve Halkla İlişkiler dalında ödüle layık görülen belediyeler oldu. Yılın Lezzet Markası ödülünü Dodo firması, Yılın Konaklama Tesisi ödülünü Mirart Hotel, Yılın Özel Eğitim Kurumu ödülünü Güçlü Koleji, Yılın Yaşam Projesi ödülünü (Begonya Süit Projesi) Yalova Group, Yılın İş Kadını ödülünü Meltem Seçkin Engin, Yılın Özel Güvenlik Şirketi ödülünü STA 1071, Yılın Tersanesi ödülünü Cemre Shıpyard, Yılın Alışveriş Mağazası ödülünü Centa AVM, Yılın Genç Girişimcisi ödülünü Samet Yalınkılıç, Yılın Kadın Girişimcisi ödülünü Şükran Efe, Yılın Termal Tesisi ödülünü Terma City, Yılın Çiçek Üreticisi ödülünü My Succulent, Yılın Turizm Acentesi ödülünü Antis Tur, Yılın Spor Olayı ödülünü Semt77 Yalovaspor kazanırken, Jüri Özel Ödülüne ise Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Furkan Kaya, By Altınel Organizasyon ve Hilton Garden Inn layık görüldü.

Editör: TE Bilişim