Sağlık Personellerine Önemli Eğitimler! Sağlık Personellerine Önemli Eğitimler!

21-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Uygulayıcı Eğitimi, ilimizde görev yapan sağlık personelinin becerilerini güçlendirmeyi hedefledi.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, pratisyen hekim, ebe, hemşire ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan personellerin katılımıyla gerçekleşen eğitim, Sağlık Bakanlığı NRP eğitimcileri ve İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Osman Karakuş'un liderliğinde teorik ve uygulamalı derslerden oluştu. Eğitim sonunda yapılan başarılı sınav ile 48 katılımcı, Yenidoğan Canlandırma Programı Uygulayıcı Sertifikası almaya hak kazandı. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, il genelinde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve her bir bireyin sağlıklı bir yaşama başlamasını sağlamak adına benzer eğitimlerin düzenlenmesine devam edeceğini belirtti.
HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Il Saglik Nrp Egitim Ebe Hemsire (4)Yalova Il Saglik Nrp Egitim Ebe Hemsire (3)Yalova Il Saglik Nrp Egitim Ebe Hemsire (1)

Editör: Arda Yavuz