Özellikle gençlerle ve çocuklarla bir araya gelmeye büyük önem veren Başkan Tutuk, Yalova’da ki 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu öğrencilerinin videolu daveti üzerine öğrencilerle buluştu. Videolu daveti çeken 6. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerini sınıfında ziyaret eden Tutuk, gençlerle ders süresi boyunca sohbet etti. Öğrencilerin talep ve önerileri hakkında da notlar alan Tutuk, gereğinin yapılacağı sözünü verdi.

Yalova Belediye Osmangazi Okul Video Davet Ogrenci (2)“Onların hayalleri bizim yarınlarımızı şekillendirecek” diyen Tutuk, “Gençlerimiz geleceğin Türkiye’sini inşa ederken biz de her türlü desteği vermek için onların yanlarında olacağız. Gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkânlarımız dâhilinde her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize gereken desteği veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Okul yönetimine ve öğretmenlerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan Hizmet İçi Eğitimi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan Hizmet İçi Eğitimi

Yalova Belediye Osmangazi Okul Video Davet Ogrenci (7)Yalova Belediye Osmangazi Okul Video Davet Ogrenci (6)Yalova Belediye Osmangazi Okul Video Davet Ogrenci (5)Yalova Belediye Osmangazi Okul Video Davet Ogrenci (4)Yalova Belediye Osmangazi Okul Video Davet Ogrenci (1)

Editör: Arda Yavuz