Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Tokmak köyünü ziyaret ederek köy halkı ile sohbet etti. Vali Yılmaz'a en çok da köylü kadınlar ilgi göstererek, "Siz bizim gururumuzsunuz" dediler.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, İl Genel Meclis üyeleri ve kamu kurumların il müdürleriyle birlikte Altınova İlçesine bağlı Tokmak köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Tokmak köyünde, köy muhtarı ve Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılanan Vali Tuğba Yılmaz,  köy kahvesinde köylülerle tek tek sohbet ederek, köylerin sorunların gecikmeden çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Vali Yılmaz'a köy kadınları da yoğun ilgi gösterdiler. Kadın bir valinin ilde görev yapmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren köylü kadınlar, "Siz bizim gurumuzsunuz" dediler.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Altınova’nın Hersek Mahallesinde oturan ve 1996 yılında  Hakkari Çayırlı bölgesinde girdiği çatışma sonucu şehit olan Piyade Er Alim Akyel’un ailesini de  ziyaret etti. Şehit ailesi ile sohbet eden Vali Yılmaz Türk Milleti adına şehit ailesine teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim