Kim ne yaparsa yapsın kendilerinin doğru olanı yapacağız diyen Suiçmez, ilk yarı sürecinde kulübe destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Lig 14. Grubun ilk yarısını 7 puanla 12. Sırada bitiren Yalovaspor’da gözler ikinci yarıya çevrildi. 29 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ikinci yarı öncesinde kulüp başkanı Hakan Suiçmez açıklamalarda bulundu.

“Yeni yıl, yeni umutlarla gelsin”

Yalovaspor’da ikinci başkanlık dönemini yaşayan Hakan Suiçmez, “Yalovaspor olarak biten ilk yarı itibariyle ikinci yarı hazırlıklarına başladık. İlk yarı sakatlık ve mevki anlamında eksikliklerin sıkıntılarını çektik. Bu sebeple ikinci yarıya bu eksiklikleri kapatarak başlama arzusundayız. Kamuoyu müsterih olsun. Kim ne yaparsa yapsın biz doğru olanı yapacağız. Geçmiş yıllarda çok önemsediğimiz altyapı ve kadın futbolunda şehrimize yakışanı yapacağız. İnan, güven, sahiplen politikamıza devam ederek, şehirde kenetlenme, bir olma, diri olma duruşumuzu bozmadan yarınların temellerini atacağız. 2022’nin hiçbir şeyini değerlendirip konuşmaya gerek yok. Hedef 2023, o da başladı. Önümüze bakacağız. Mesai başladığında genel bir değerlendirme yaparak sezonu açacağız. İlk yarı sürecinde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yeni yıl, yeni umutlarla gelsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim