Okul Müdürü Taner Yeşilmurat ve Müdür Yardımcısı Erman Baki ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Selma Kabasoluk’un destek ve emekleri ile Subaşı Ortaokulundan 113 öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü oldular.

Kendisi de Taşköprü ortaokulunda Öğretmen olan Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner Saha Faaliyet Programı kapsamında Çiftlikköy’ün yanı sıra Altınova ve Subaşında da TEMA Vakfını tanıtarak Eğitim Programlarını uyguluyor ve gönüllülüğün önemi konusunda çalışmalar yürütüyor. Türkiye genelinde Gönüllü kazanımı kategorisinde özverili çalışmaları sayesinde yarışı birinci götüren Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner bu kapsamda da daha önce çalışmalar yürüttüğü Subaşı Ortaokulunda da Okul Müdürü ve Öğretmenlerinin duyarlılıkları sayesinde tüm ortaokulu TEMA Gönüllüsü yaptı.

Tüm Öğretmen ve Öğrencileriyle TEMA Gönüllüsü olarak Okul Çerçevesi almaya hak kazanan Subaşı Ortaokulu’na Çerçevesi ile öğrencilerin gönüllü kartları ve rozetleri Necla Güner tarafından Okul Müdürü Taner Yeşilmurat’a teslim edildi.

TEMA’lı öğrenciler Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın katkıları ile okul bahçesine 35 adet meyve fidanı diktiler.

Yalova Ciftlikkoy Altinova Subasi Tema Temsilci Ortaokul Gonullu Fidan Dikim (4)

Yalova Ciftlikkoy Altinova Subasi Tema Temsilci Ortaokul Gonullu Fidan Dikim (5)

Öğrenciler Doğa Eğitimi Aldı Öğrenciler Doğa Eğitimi Aldı

Yalova Ciftlikkoy Altinova Subasi Tema Temsilci Ortaokul Gonullu Fidan Dikim (1)

Editör: Arda Yavuz