Zafer Partisi Eski Yalova Merkez İlçe Başkanı Merve Tayyibe Çakar, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları kapsamında, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çakar, “Genel seçimler sürecinde şahsımdan ve partimden desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu sefer olmadı fakat mücadelemize yılmadan devam edeceğiz. Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan’a inanıyorum, güveniyorum ve ben onlardan razıyım” ifadelerini kullandı.

“Kılıçdaroğlu Çekilsin, Sinan Oğan Yarışsın!”

Zafer Partisi Eski Yalova Merkez İlçe Başkanı Merve Tayyibe Çakar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasından sonra Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Binasının önünde elindeki “ Kılıçdaroğlu Çekilsin, Sinan Oğan Yarışsın “ dövizi ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Çakar, paylaşımın içeriğinde şu ifadelere yer verdi, “ Seçim sonuçları ortaya çıkmasının peşine gece saat 1 sularında Kılıçdaroğlu’nun çekilmesi, Sinan Oğan’ın 2.turda yarışması yönündeki çağrımız geniş kitlelerce kabul görmüştür. Saat 20.00’a kadar çekilmek için zaman var. Sıra sizde Sayın Kılıçdaroğlu, değişim istiyorsanız çekilin” .

Tayyibe Merve Çakar Kimdir?

Tayyibe Merve Çakar, 16 Şubat 1994 yılında Yalova’da doğdu. Aslen Bulgaristan Türkü olan Çakar’ın, babası ve dedesi Bulgaristan’dan Altınova ilçesinin Geyikdere köyüne göç etti. Öğrenimini Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ile bitirdi ve özel sektörlerde çeşitli firmalarda çalıştı. 2022 Mayıs ayı itibariyle Zafer Partisi üyesi oldu ve Zafer Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti ve 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Zafer Partisi İstanbul 1. Bölgeden aday gösterildi ancak seçilemedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Çakar, Ben Onlardan Razıyım2

Editör: Rümeysa Şahin