13–29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda, Tuishou branşında büyükler kategorisinde Yalova’yı temsil eden sporcular önemli dereceler elde etti.
13 Aralık’ta başlayan şampiyonada sporcular, Taolu, Sanda, Light Sanda ve Tuishou branşlarında mindere çıktı. Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

75 Kg Yasir Mutlu Türkiye Şampiyonu Oldu
Büyükler kategorisi 75 kilogramda mücadele eden Yasir Mutlu, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonluk yolunda sergilediği performansla dikkat çeken Mutlu, Yalova’ya altın madalya kazandırdı.
Aynı kiloda mücadele eden Sezgin Altınel, zorlu müsabakalar sonunda Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

27 Yıllık Dostlar Ringde Karşı Karşıya Geldi
Şampiyonanın en dikkat çeken karşılaşmalarından biri, 75 kilogram yarı final müsabakası oldu. 27 yıllık dost olan Yasir Mutlu ile Sezgin Altınel, finale çıkmak için ringde karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda kazanan Yasir Mutlu olurken, her iki sporcu da centilmenlikleriyle alkış aldı.
Karşılaşma sonrası konuşan Yasir Mutlu, “Uzun yıllardır aynı yolu paylaştığım bir dostumla ringe çıkmak çok özel bir duyguydu” derken, Sezgin Altınel ise “Ringde rakip, ring dışında kardeşiz. Böyle bir anı yaşamak gurur vericiydi” ifadelerini kullandı.
70 kilogramda mücadele eden Furkan Okyay, turnuva boyunca sergilediği başarılı performansla Türkiye üçüncüsü oldu ve bronz madalyayı Yalova’ya kazandırdı.
65 kilogramda mindere çıkan İsmail Mutlu, zorlu rakipler karşısında verdiği mücadele sonucunda Türkiye üçüncülüğünü elde etti.
80 kilogram kategorisinde yarışan Yakup Berkay Tiryaki, final maçına kadar yükselerek Türkiye ikinciliği başarısına imza attı.






