Tuncay Akan 2. Amatör Küme B Grubunda gözler son 3 haftaya çevrilirken, ilk iki sırada yer alacak takımlar adlarını 1. Amatör Kümeye yazdıracak. 14 Mayısta yapılan seçim nedeniyle geçen maçlar oynanmazken 18 puanla liderlik koltuğunda oturan Anadoluspor önemli bir avantajı elinde tutuyor. 15 puanlı Armutlu Esnafspor ve 10 puanlı İdmanocağıspor ise iddiasını sürdüren takımlar arasında yer alıyor.

“İlk iki için 3 aday var”

7. haftayı hükmen galibiyetle tamamlayan Anadoluspor 18 puanla zirvede yer alıyor. Evinde İdmanocağıspor’u ağırlayan Armutlu Esnafspor sahasındaki maçı 4-3 kazanarak 15 puana yükseldi. 10 puanda kalan İdmanocağı ise gözünü kalan haftalara çevirdi. 10 puanla dördüncü basamakta yer alan Kartalspor Amatör Saha-1’de 1973 Tokmakspor’u konuk ederken rakibini 5-1 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı. 7 puandaki 1973 Tokmakspor ise umutlarını yitirirken gözünü önümüzdeki sezona çevirdi.

21 Mayıs tarihinde oynanacak 8. Hafta karşılaşmalarında Armutlu Esnafspor’la Anadoluspor ve İdmanocağı’yla da Kartalspor kozlarını paylaşacak. 1973 Tokmakspor, Fıstıklı Gençlik’in ligden çekilmesinden dolayı haftayı hükmen galibiyetle kapatacak.

Üst Lige Çıkma Yarışı Alev Aldı2Üst Lige Çıkma Yarışı Alev Aldı

Editör: Rümeysa Şahin