Şuana kadar topladığı 16 puanla ligde kalmayı garantileyen ve gözünü Play-Out maçına çeviren Yeşil Kırmızılı ekibimiz, ligin son haftasında İstanbullu rakibiyle kozlarını 16 Nisan Pazar günü paylaşacak. Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma 15:00’da başlayacak. Karşılaşmada Armağan Çıbık, Bilal Dur ve Şebnem Urdal hakem üçlüsü görev yapacak.

Ligin ilk yarısında Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumunda oynanan mücadeleyi Nişantaşıspor Oğulcan Ahmet Erdul(2), İsmet Can Solak, Ümit Can Yiten, Ufuk Hançer(2) ve Tolga Cengiz(2)’nin golleriyle 8-0 kazanmıştı. Son hazırlıklarını Yalova Atatürk Stadyumunda Necdet Toker yönetiminde yapan Yalovaspor, Play-Out maçını da düşünerek Pazar günkü maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

“Nişantaşı’nın tek düşüncesi galibiyet”

Bölgesel Amatör Ligde kalmak isteyen Nişantaşıspor ise Yalova’ya mutlak galibiyet parolasıyla gelecek.  Geçen hafta evinde Feriköy engelini 3-0’la geçen Cahit Kesler’in öğrencileri büyük moral bulmuştu.

Yalova’da oynanacak kritik maç öncesinde İstanbul takımları sıralamasında 46 puanla Feriköy ilk sırada yer alırken, 44 puanla Nişantaşı ikinci, 43 puanla Cankurtaran üçüncü, 28 puanlı Osmaniye İstiklal dördüncü ve 19 puanlı Kavacık takımı da beşinci sırada bulunuyor. Son haftada Feriköy evinde Altınova Belediyespor’la karşılaşacak. Cankurtaran takımı ise son haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapatacak.

Yalovaspor Kapanışı Nişantaşı’yla Yapıyor (2)

Editör: Rümeysa Şahin