BAL’daki temsilcimizde sezonun kalan kısmında takımın başında Sportif Direktör Necdet Toker ve Gençlik Geliştirme Sorumlusu Kartal Tekin olacak. Bu iki ismin yardımcılıklarını ise Bora Günaydın ile Yusuf Can Okyay üstelenecek. Yalovaspor’da kaleci antrenörü olarak Selami Serdar görev yapacak.

2022-2023 sezonunda yola Mustafa Meteertem’le başlayan Yalovaspor sonrasında kulüpte halen Sportif Direktörlük görevini sürdüren  Necdet Toker’le devam etmişti. Toker’in eksi görevine dönmek istemesi sonrasında Yeşil Kırmızılı ekibin yönetimi Yalçın Önem’i A takımın başına getirmişti. Tecrübeli teknik adamla son 4 haftada aldığı ağır mağlubiyetlerin ardından devre arasının gelmesiyle birlikte yollarını ayıran Yalovaspor takımı Timur Şahinel’e emanet etmişti. Deneyimli teknik adam Yeşil Kırmızılı ekibin başında çıktığı 3 karşılaşmada da puan yüzü göremedi. Timur Şahinel yönetiminde Yalovaspor, Altınova Belediyespor ve Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne 2-1 mağlup olurken, Kullar 1975 Spor’a da 3-2 yenilmişti.

Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta mücadele eden Yalovaspor 17. Haftayı 3-0’lık Akhisar Demirspor galibiyeti ile kapatırken hafta sonunda Kavacık deplasmanına çıkacak.

Yalovaspor’da Beklenen Oldu, Timur Şahinel’le Yollar Ayrıldı (1)Yalovaspor’da Beklenen Oldu, Timur Şahinel’le Yollar Ayrıldı (2)

Editör: Uğur TEZCAN