12. Haftada Hendekspor’a konuk olan Sefa Demir’in ekibi 1-0 geriye düşmesine ve 10 kişi kalmasına karşın rakibini 2-1 mağlup etti. Gelecek hafta evinde Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’yle adeta şampiyonluk maçına çıkacak olan Yeşilovaspor’un gollerini Umut Kıral ve Hakan Öztürk kaydetti. Şampiyonluk adayımız Hendek karşısında 3 puanı alırken yenilmezlik serisini ise 42 maça çıkartmış oldu.

Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor

Hendek Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada Alihan Çalıkuşu, Onur Akol ve Fatih Gemici hakem üçlüsü görev yaptı. Maçın başında temsilcimiz kalesinde golü gördü. Kontra atağa kalkan Hendekspor golcüsü Ümit Koz’la 1-0 öne geçti. Bu gol ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi.

İkinci yarıya temsilcimiz baskılı başladı.

Dakikalar 51’i gösterdiğinde temsilcimiz Doğukan Çınar’ın düşürülmesiyle serbest atış kazandı. Topun başına geçen Umut Kıral harika bir vuruşla rakip fileleri havalandırarak skoru 1-1 yaptı.

57. dakikada ise Hakan Öztürk kendisinin başlattığı atakta topla önce Enes ardından İlker buluştu. Yalovalı oyuncu soldan bindiren Ertuğrul Kıraç’ın önüne yuvarladı. Genç oyuncu ceza sahasına yerden pasında Hakan Öztürk usta işi vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 70. Dakikada rakibiyle münakaşaya giren Enes Akdeniz maçın hakemi Alihan Çalıkuşu’ndan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan bölüm oldukça tempolu geçmesine karşın Yeşilovaspor rakibini 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

“6’da kapanı 16’da yeter ki biz kazanmaya devam edelim”

Sakarya’da alınan 3 puan sonrasında Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,” Değerli dostlarım ve Yeşilovaspor'un kıymetli taraftarları. Emeğimiz sonucunda hakkedilmiş 3 Puan alarak Yalova'ya dönüyoruz.  Bu maç da sona erdi ve ben eve giderken Haftaya oynayacağımız maçı düşünmeye başlayacağım. Bir sonraki maç bizim hayatımızda her zaman en önemlidir. Ligin belki de en önemli maçı da bu olacak. Bu nedenle taraftarımızdan destek istiyorum, bize inandıklarını hissettirsinler, son düdüğe kadar inansınlar. Çünkü biz buna inanıyoruz. Takımımız Büyük maçlara, büyük finallere ve kazanmaya alışık bir takım. Ama ben taraftarıma bir şey sormak istiyorum; bu sezon şampiyon olacağımıza, kupayı alacağımıza inanıyor musunuz ben inanıyorum hep inandım. Eğer siz de inanıyorsanız, haftaya oynayacağımız maçta stadı tıklım tıklım doldurun. Aynı şehirdeyiz ve bunu yapmamak için bir neden yok. Kulübü sevmek ve aşkını göstermek böyle olur. Bu da inanarak gösterilir. Biz oyuncular ve yönetim buna inanıyoruz. Biz sonuna kadar bu işin peşinde olacağız. Sizde inanın ve takımınızı desteklemeye devam edin. Dediğim gibi 6 da kapanır 16 da yeter ki biz kazanmaya devam edelim” açıklamasında bulundu.

yalova-yesilova-sakarya-hendek-bolgesel-amator-lig (1)

Editör: Arda Yavuz