Armutlu Belediyesi ilçedeki bozuk yolların yapım çalışmaları ile halkın yoğun olduğu bölgelerde çevre düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. 
Bir turizm merkezi olma özelliğine sahip olan Armutlu ilçesinde eksikliklerin ortadan kaldırılması ve ilçedeki yaşama kolaylık sağlayacak çalışmaların gerçekleştirilmesine odaklanan Armutlu Belediyesi özellikle ulaşım konusunda önemli çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Lise Caddesinde bozulan yolların yapımının startı verildi.  Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda yolun bozulan parke taşları sökülerek yerine yeni taşlar düşendi. Bu sayede modernize edilen yolda ulaşım kalitesi de arttırılmış oldu. 
Bununla da yetinmeyen Armutlu Belediyesi şehrin merkezi bölgelerinde çevre düzenlemeleri yaparak ilçeyi güzelleştiriyor. Bu kapsamda belli bölgelere dev çiçek saksıları yerleştiriliyor. Rengarenk çiçeklerle kaplı bu saksılarda ki çiçekler mevsim içerisinde değiştirilerek ilçe merkezinde göze hoş gelen bir görünüm oluşturuluyor. 
Amaçlarının halkın huzur ve mutluluk içerisinde yaşamlarını sürdürecekleri bir ortam oluşturmak olduğunu dile getiren Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "İlçemizde yol yapım çalışmaları sayesinde neredeyse elden geçmeyen bozuk yol kalmadı. Bir çok bölgede sıcak asfalt ve parke taş çalışmaları yaparak mevcut yollarımızı modernize ettik. Öte yandan merkezi bölgelerde gerçekleştirdiğimiz çevre düzenlemeleri ile de ilçemizin görsel açıdan daha güzel bir yer olmasını sağladık" dedi. 
Armutlulu vatandaşlar ise bu çalışmalardan son derece memnun. İlçenin her geçen gün sorunlardan arınmış, modern ve huzurlu bir yaşam alanına dönüştüğünü vurgulayan vatandaşlar, "Belediyeler bulundukları bölgenin halkına hizmet sunmak için vardır. Belediyemizi bu anlamda kutluyoruz. Yapılan çalışmalar sayesinde ilçemizin çehresi her geçen gün değişiyor" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim