Şener: Kimse Beni Bu Sahalarda Tutamazdı Şener: Kimse Beni Bu Sahalarda Tutamazdı

3. Grupta ateş hattının hemen üstünde yer alan Sarı Yeşilli ekibimiz Yeni Çanspor’a konuk olacak. 18 Şubat Pazar günü Çan İbrahim Bodur Stadında oynanacak mücadele 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Bu karşılaşmaya Merkez Hakem Kurulu Umut Tokmak, Abdullah Bahadır ve Gökhan Şenlik hakem üçlüsünü atadı. Ligin ilk yarısında Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan karşılaşma Eren Akkaya’nın ve Sinan Ayhan’ın golleriyle 1-1 sonuçlanmıştı.

Yalova Altinova Belediyespor Canakkale Can Bolgesel Amator Kume (2)

İkinci yarının ilk haftasında Mustafakemalpaşaspor Belediye’yi konuk eden Abdurrahman Güneş’in öğrencileri 2-0 öne geçmesine karşın rakibinin ikinci yarıda gelen gollerine mani olamayınca sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrıldı. Sakarya’da Karasuspor’a konuk olan Yeni Çan ise Hasan Aktürk ve Ali Dursun Bekdemir’in golleriyle evine 2-1’lik galibiyetle döndü.

Son hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayan Altınova Belediyespor ardından Çanakkale’ye giderek kampa girdi. Temsilcimizde zorlu 90 dakika öncesinde cezası bulunan Kerem ile sakatlıkları devam eden Abdüssamet Çetinkaya ve Samet Gökkaya Yeni Çan maçında forma giyemeyecek.

Editör: Arda Yavuz