Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısında 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayının Mustafa Tutuk olduğunu açıkladı. Bunun üzerine AK Parti Yalova İl Başkanlığı parti binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya; AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek Battal ve partililer katıldı.

yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (3)"Yalova’mıza Mustafa Başkanımız hayırlı olsun"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz konuşmasında, “İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanımızın destekleriyle mevcut belediye başkanımız önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday gösterilmiştir. Yalova’mıza Mustafa Başkanımız hayırlı olsun. Partimize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (7)"İlimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum"

Ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek Battal, konuşmasında şunları dile getirdi: “ Cumhurbaşkanımızında ilan ettiği üzere  Mustafa Tutuk Başkanımız aday olarak açıklanmıştır. Bu süreçte emeğine, gayretine, teşkilatımıza verdiği değere şahit olduğumuz bir başkan adayımız oldu. İlimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (5)"Yalova'mızı tekrar AK Parti Belediyesi ile taçlandıracağız"

Yalova’yı tekrar AK Parti belediyesi ile taçlandıracağız diyen AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol , “Bugün burada toplanma amacımız her zaman ki gibi bir seçim sattı mahalline girmiş bulunmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da açıkladığı iller arasında Yalova’mız da vardı. Mevcut başkanımızla da devam kararı alındı. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. İnşallah sizlerle birlikte çok güzel bir seçim süreci getireceğiz ve Yalova'mızı tekrar AK Parti Belediyesi ile taçlandıracağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (6)"Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız"

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dün gayet coşkulu tüm Türkiye'ye ve dünyaya Sayın Cumhurbaşkanımızın önemli mesajlar verdiği bir programdaydık. Orada hem şehrimizle ilgili hem  Türkiye yüzyılına damgasını vuracak olan şehirleriyle ilgili çok önemli kararları hep birlikte aldık. İnşallah bu yerel seçim sürecinin de bir başlangıcını Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirmiş olduk.

‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız’ sloganıyla yola çıktığımız bir kampanyamız olacak. Bu açıklamalardan biri de şehrimizle ilgiliydi. Ben burada huzurlarınızda kıymetli belediye başkanımız, bizim teşkilatlarımızdan yetişmiş ve çok zor bir dönemde Yalova Belediyesi’nde aldığı sorumluluklarla hayata geçirdiği icraatlarla hem belediye yönetiminin toparlanmasında hem şehrimizin hak ettiği hizmetlerle buluşmasında önemli bir kararlılık gösteren Sayın Mustafa tutuk'la yola devam kararı aldık. Bu kararla birlikte inşallah bugün sizlerle birlikte bu kararlılığımızı seçimlere yönelik bu duruşumuzu paylaşıyoruz. Ardından teşkilatımızla birlikte yapacağımız toplantılarla Yalova'mızın tüm mahallelerinde, hanelerinde, sokaklarında, iş yerlerine hem Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye yüzyılı vizyonunu, hem Yalova'ya dahil hayallerimizi, heyecanımızı, Başkanımızın bu zor dönemde hayata geçirdiklerini ve önümüzdeki dönem yapacaklarını bir teşkilat şuuruyla tüm zihinlere, tüm gönüllere hep birlikte işleyeceğiz.

Ben burada şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla bu hizmet yolculuğunda büyük emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza başta hem adayımız, hem belediye başkanımız Mustafa abimiz olmak üzere burada yönetiminde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu heyecanımızı, bu kararlılığımızı, bu vizyonumuzu perçinleyerek güçlendirerek Yalova için bir 5 yıl daha hizmetle yola devam kararlılığını 31 mart seçimlerinde hep birlikte oluşturacağız. Bugünkü yaptığımız başlangıç hem Yalova'mız için hem şehrimiz için hemde bu şehre gönül veren tüm kardeşlerimiz için hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (8)“Stok konut olarak ilk müjdemizi verelim”

Yaptıkları çalışmalardan bahseden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bir müjdeyi de duyurdu. Kentsel dönüşüme dikkat çeken Başkan Tutuk, “Stok konut olarak ilk müjdemizi verelim. En önemli olayımız, Yalova’yı depreme hazırlamaktır. Bu motto ile yola çıkacağız. Güvenli bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Tutuk, konuşmasında şunları da kaydetti:  “Biz 4 yıl kadar önce üreme devre aldığımızda bizim hiçbir vadimiz yokken 14 mahallenin her sokağında şu an izimiz var, söz vermemişken biz bu şehrin sokaklarını, ihtiyaçlarını bildiğimizden dolayı şehri ve Yalova’yı tanıdığımızdan dolayı hizmetlerimizi 14 mahallelerde sürdürdük. Ben birkaç örnek vermek istiyorum. Şehrimizi ilk defa 80 bin ton asfaltla tanıştırdık. Şehrimizi ışıl ışıl aydınlattık. Kentsel dönüşüm başlı başına anlatmamız gereken bir konu. Hiçbir vaadimiz yokken yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Vaatlerle girdiğimiz 2024 seçimini taçlandırarak, Yalova’yı hak ettiği yere getireceğiz. Bizlere güvenen Yalova halkına, desteklerini esirgemeyen vekillerimize, il başkanımıza teşekkür ediyorum.

Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı

Yalova Türkiye’de 7. sırada şu an, Allah’ın izniyle onu ilk 3’e sokacağız. Güzel bir şehirde, güzel hayatlar yaşanacak. Kentsel dönüşümle ilgili bir konuyu vurgulamak istiyorum. Stok konut olursa, kentsel dönüşümün önü açılır. Stok konut olarak ilk müjdemizi verelim. En önemli olayımız, Yalova’yı depreme hazırlamaktır. Bu motto ile yola çıkacağız. Güvenli bir şehir haline getireceğiz. Şehrimizin yüzde 65’i kentsel dönüşüme girmiş vaziyette, amacımız yüzde 35’ini de kentsel dönüşüme sokarak, bunun önünü açmak. Vatandaşımızı doğrudan sizi şu daire alıyoruz diyebileceğiniz stok konut olması gerekiyor. Şehrimizi bu vizyon ile tanıştıracağız.”

yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (2)"Bizden başka seçime hazır hiçbir parti yok"

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, “Yalova halkımız 4 sene boyunca dokunulmamış yerlere dokunulmadığını gördü. Başkanımız zaten açıkladı. Bunlar sadece başladığımız küçük bölümlerdi. Biz Yalova’da nerede neyin eksik olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek ve üstüne daha da koyabilmek için önümüzde bir 5 yıl daha var. Yalova’da en son 2004 senesinde vatandaşlarımızın tercihi ile iktidara geldik. 2024 senesinde inşallah vatandaşlarımızın tercihine mazhar kalacağımızı tahmin ediyorum. Çünkü Yalovalı, Mustafa başkanı, AK Parti’nin yaptıklarını hepsini gönlüne bastı. Ben olumlu bir sürece girdiğimize inanıyorum. Yalova’da şu an bizden başka seçime hazır hiçbir parti yok. Çünkü bizim sandık görevlilerimize kadar her şeyimiz hazır. Sadece sokağa çıkıp, insanların gönlüne, kalbine, omzuna dokunmamız lazım” diyerek sözlerini noktaladı.yalova-ak-parti-belediye-baskan-mustafa-tutuk-aday-basin-toplanti (4)

Mustafa Tutuk Büyük Coşkuyla Karşılandı Mustafa Tutuk Büyük Coşkuyla Karşılandı

Başkan Tutuk: Yalova’nın Her Köşesinde İzimiz Var Başkan Tutuk: Yalova’nın Her Köşesinde İzimiz Var

Kaynak: HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN