Yalovalı okçu Şeydanur Milli Takımda Seçildi Yalovalı okçu Şeydanur Milli Takımda Seçildi

Esenköy Belediyesi ile Esenköyspor’un ortaklaşa düzenlediği geleneksel Adnan Kaptan Bahar Futbol Turnuvası başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl ki organizasyonun başlama vuruşunu Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel gerçekleştirdi. Esenköy sahasının ev sahipliği yapacağı futbol şenliğinde ilk mücadele Esenköy Belediyesi Personel Spor ile Dinamo Batum arasında oynandı. Yoğun bir yağmur altında oynanan maçın ilk yarısı Dinamo Batum'un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Esenköy Belediyesi Personel Spor peş peşe bulduğu goller ile skoru 5-4'e getirdi.
 Dinamo Batum skoru attığı 1 gol ile skor 6-5'e geldi. Son dakikalarda ataklarını sıklaştırın Belediye Personel Spor 5. golü bulsada maç 6-5 Dinamo Batum'un üstünlüğü ile sona erdi. 5 takım ile lig usulü düzenlenen Turnuvada her takım birbiri ile 2 maç yaparak şampiyon takım belli olacak.
İlk santranın başına geçen Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel,” Geleneksel Bahar Turnuvasında mücadele eden bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 
Esenkoy Belediye Esenkoyspor Adnan Kaptan Bahar Futbol Turnuva Baslangic (5)Esenkoy Belediye Esenkoyspor Adnan Kaptan Bahar Futbol Turnuva Baslangic (4)

Editör: Arda Yavuz