Merhaba saygı değer okurlarım;

Geçtiğimiz Çarşamba günü yeni göreve gelen Yalovaspor yönetim kurulunun kahvaltı davetine misafir olduk.

Yıllardır bir araya gelemeyen eski başkanlar ve eski futbolculardan oluşan kalabalık bir gruba, Yalova Belediye Başkanımızın da teşrifleri eklenince yazımın başlığında olduğu gibi, özlenen birliktelik tekrar hayata geçiyor havası esti.

Yeni Yalovaspor’un başkanı konuşması da zaten bu içerikte idi. Yalova Belediye Başkanımızın da ileriye dönük iddialı sözleri konuk olarak geldiğimiz salonda geçmişteki şaşalı günlerimize de döndürdü bizleri.

İçimizde var olan Yalovaspor aşkı ve heyecanı tekrar dirildi. Bizlerde bu samimi duygu ve düşünceler içinde iken, yıllardır gündemde olan ama bir türlü gerçekleşmeyen ‘Yalovaspor Lokali’ mevzusunu Belediye Başkanımıza ilettik.

Bu konuda da kendisinden söz alınca, birlikteliğimizin ne kadar çok yararlı olduğunu teyit eder görüntüsünü hep beraber toplu bir şekilde resimledik.

Bu vesile ile Yalovaspor’un maddi manevi arkasında olduğunu içtenlikle dile getiren Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk ile yeni Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya ve idarecilerine şimdiden başarılar dilerim.

Saygılarımla.