31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli Genel Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Son düzlüğe girilmesinin ardından partiler ve adayları çalışmalarına son hızda devam ediyor. Yalova’daki seçim sürecinin en kıran kırana geçtiği yerlerden biri de Çiftlikköy… İlçede çıkacak sonuç tüm Yalova kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Belediye Baskan Aday Gencler Mesale Bulusma (2)AK Parti’den Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı gösterilen Dr. Recep Hacı siyasetin yeni isimlerinden oldu. Adaylığı açıklandığı andan itibaren çalışmalarına devam eden Dr. Hacı’ya AK Parti Yalova İl Başkanlığı’ndan ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanlığı’ndan büyük destek geliyor. Vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirip projelerini açıklayan Dr. Hacı’nın son adresi ise Çiftlikköy’de yaşayan gençler oldu.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Belediye Baskan Aday Gencler Mesale Bulusma (4)AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Hacı ve beraberindeki AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, AK Parti Çiftlikköy ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Cemal Ataman, “Bizim Semtin Gençleri” programına katılmak için sahile indiği sırada büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Gençler AK Parti ekibini meşalelerle karşıladı.

Sahildeki bir kafede gençlerle buluşan Dr. Recep Hacı, toplantıya katılan gençlerin merak ettiği soruları cevapladı ve seçimler için destek istedi.

Başkan Gürel Yol Arkadaşlarını Ağırladı Başkan Gürel Yol Arkadaşlarını Ağırladı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Belediye Baskan Aday Gencler Mesale Bulusma (3)

Editör: Arda Yavuz