AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Dr. Recep Hacı, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Nevruz'un anlamını paylaştı ve birlikte daha güzel bir Çiftlikköy için çalışma sözü verdi. Recep Hacı, yaptığı konuşmada, “Nevruz, kültürümüzün zengin bir parçasıdır ve birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajlarıyla doludur. Bu özel günü kutlayarak toplumumuzun çeşitliliğini ve dayanışmasını ön plana çıkarmak, benim için büyük bir onurdur.

Başkan Mehmet Gürel, İl Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı Başkan Mehmet Gürel, İl Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

Yalova Ak Parti Ciftlikkoy Belediye Baskan Adayi Recep Haci Nevruz Kutlama 500Evler (1) Nevruz’un coşkusunu ve umut dolu mesajlarını yaşatmak için projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. 500 Evler mahallemizde İlçe Başkanımız Serdar Kaya, ilçe yöneticilerimiz ve hemşerilerimiz ile baharın gelişi kutladık. Hep birlikte nice güzel kutlamalara” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri de, Recep Hacı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nevruz kutlamaları, geleneksel müzik ve dans gösterileriyle renklenirken, mahalle halkı bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Ak Parti Ciftlikkoy Belediye Baskan Adayi Recep Haci Nevruz Kutlama 500Evler (3)

Editör: Arda Yavuz