Levent Numanoğlu yönetiminde genç bir kadro ile mücadele eden Yeşil Beyazılar, ilk yarının son haftası öncesinde 9 puanla 9. Sırada yer alıyor.

Amatör Futbol Ligleri için ara transfer dönemi 2 Ocak 2023’te başlarken Yalova futbol piyasası da hareketlilik kazandı. Süper Amatör Kümede kalma savaşı veren Esenköyspor, 1.5 sezondur attığı gollerle Yeşilovaspor’a hayat veren Ömer Bal ile orta sahanın dinamosu Gökhan Caner 2022-2023 sezonunun ikinci yarısı için kadrosuna kattı.

Yeşil Beyazlı ekibin yeni transferleri Ömer Bal ve Gökhan Caner,” Bize verdiği destekten ötürü başta Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç’a değerli yönetici ağabeylerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere büyük emek verdiler. Maddi ve manevi destek oldular. 1.5 sezonun ardından yollarımız ayrıldı. Ancak Yeşilova hep kalbimizde olacak. Görev verildiği takdirde yeniden yuvamıza döneceğiz. Yeşilovaspor’a sezonun kalan bölümünde başarılar diliyoruz. Yeni takımımız Esenköy’ün başarısı için yukarıya tırmanması için canla başla mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim