TFF 3. Lig ekiplerinden olan Kocaeli temsilcisi teknik direktörlük koltuğuna A Spor’da yorumculuk yapan Ender Alkan’ı oturturken yardımcılığını ise Özcan Sert yapacak. 43 yaşındaki teknik adam daha önce Çaykur Rizespor’da yardımcı antrenörlük, TFF 2. Liginde mücadele eden Gaziantepspor’da ise teknik direktörlüğünü üstlenmişti.

Ender Alkan’ın teknik ekibinde yer alan Özcan Sert, 2019-2020 sezonu içinde Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Kadıköyspor’da görev yapan ancak ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala Kırmızı Siyahlı ekiple yollarını ayıran Özcan Sert sonrasında TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çorum FK’da görev alan İsmail Güldüren’in yardımcısı olarak görev almıştı.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan ayrıca Yalovagücü’nün altyapısında görev alan 29 yaşındaki başarılı çalıştırıcı Beyşehir Belediyespor’daki başarılarıyla dikkat çekmişti.

Ülkemizde sayılı bulunan atletik performans antrenörlüğü belgesi bulunan Özcan Sert, TFF 2. Liginde Engin İpekoğlu’nun çalıştırdığı Bodrumspor’da çalışmıştı.

Editör: TE Bilişim