Murat Güneş, Sinan Özkan ve Furkan Samet Seven’le başlayan furyaya “Rüzgarın Oğlu” lakaplı Tugay Erol’da katıldı. Başarılı kanat oyuncusu takımının gelecek sezonda şampiyon yapabilmek için var gücüyle mücadele edecek.

Bölgesel Amatör Lig hayallerini erteleyen Tavşanlı Belediyespor iç transferde anlaşma sağaldığı oyuncuları bir bir duyuyor. Serkan Özdemir’in raporu doğrultusunda hareket eden Lacivert Beyazlılar son olarak Tugay Erol’la anlaşma sağladı.

“Yarım kalan bir hikayemiz var”

Son şampiyonla yeniden anlaşma sağlayan Tugay Erol, “Yarım kalan bir hikayemiz var. Yeni sezon için Tavşanlı Belediyespor ile tekrar anlaşmış bulunmaktayım. Allah utandırmasın. Transferimde emeği geçen belediye başkanımıza ve hocamıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

En yakın rakibine 12 puan fark atarak Süper Amatör Kümede şampiyonluğu kazanan Tavşanlı Belediyespor’un en etkili isimleri arasında yer alan Tugay Erol 2022-2023 sezonunda gollerine ve asistlerine Lacivert Beyazlılarda devam edecek. Yalova dışında da birçok takımda forma giyen tecrübeli kanat geçen sezonki performansıyla Tavşanlılı taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

Editör: TE Bilişim